Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Κωνσταντίνος Μητσάνης υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή


Ο Κωνσταντίνος Μητσάνης του Γρηγορίου και της Περσεφόνης γεννήθηκε στην Μαργαρίτα του Δήμου Έδεσσας το 1962.

Έχει δύο παιδιά την Έρση και τον Γρηγόρη και δυο εγγόνια τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο.

Εργάζεται ως εργολάβος εμπειροτέχνης από μικρή ηλικία, ενώ παράλληλα ασχολείται και με αγροτικές καλλιέργειες.

Σήμερα μοιράζει τη διαμονή του ανάμεσα στην Έδεσσα και την Μαργαρίτα όπου βρίσκονται και οι καλλιεργούμενες εκτάσεις του.

Διετέλεσε Πάρεδρος της κοινότητας Σωτήρας - Μαργαρίτας για μια τετραετία και επί σειρά ετών μέλος του τοπικού και του αγροτικού συνεταιρισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εργατικού Σωματείου και του Μορφωτικού Συλλόγου Μαργαρίτας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσάνης ασχολείται επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι δίπλα μου από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της Κοινωνίας σε Κίνηση!

Αποφάσισε να στηρίξει με την υποψηφιότητά του εκ νέου το συνδυασμό για να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην προώθηση ενός νέου μοντέλου λειτουργίας του Δήμου.

Στόχος του είναι η ανάπτυξη, προστασία, και παρακολούθηση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, η προώθηση γνώσεων για την εφαρμογή βελτιωμένων μεθόδων καλλιέργειας, η ανάπτυξη των έργων αγροτικής οδοποιίας και άρδευσης, η ενίσχυση της παραγωγικότητας και η σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την τουριστικής ανάπτυξης.

Καλό αγώνα Κώστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News