Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Η Λίνα (Πασχαλινά) Παπαδοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Τσεπκεντζή


Η Λίνα (Πασχαλινά) Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Σουηδία, και αποτελεί το δεύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας του Νάκη Παπαδοπούλου και της Μαίρης (το γένος Πατσούκα).

Είναι παντρεμένη με τον ελεύθερο επαγγελματία Μπάμπη Γκόγκο και έχει δύο υπέροχα παιδιά την Έλενα και τον Απόστολο.

Είναι απόφοιτος νοσηλευτικής (Μ.Τ..Ν.Σ. Έδεσσας).

Η μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό την ώθησε να συμμετάσχει ενεργά σε συλλόγους της πόλης της. Είναι:

- Γενικός γραμματέας του συλλόγου "φίλοι του Γηροκομείου"

-Γενικός γραμματέας του ιστορικού συλλόγου "Μ.Αλεξανδρος"

Η μεγαλύτερη της όμως αγάπη είναι ο αθλητισμός. Ακούραστη, είναι πάντα δίπλα στην Ακαδημία του Εδεσσαϊκού. "Λατρεύει τα παιδιά - αθλητές, την εντυπωσιάζει η υπομονή τους και η επιμονή στην κατάκτηση ενός μεταλλείου, ενός κυπέλου έχοντας πάντα ως αρχή το ¨ευ αγωνίζεσθαι"!

Της δίνουν ζωή όπως λέει.

Ούσα ανήσυχη και δημιουργική γυναίκα από την φύση της, δεν κατέστη δυνατή ούτε η περίοδος του εγκλεισμού να την καθηλώσει στον καναπέ.

Έτσι μαζί με αγαπημένους φίλους δημιούργησαν μια εθελοντική ομάδα "Εδεσσαίοι στην πράξη' και στάθηκαν δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που τους είχε ανάγκη. " Παράλληλα είναι και σταθερή αιμοδότης.

"Σήμερα εσύ αύριο εγώ ....κάνεις δεν γνωρίζει το μέλλον του".

Από το 1988 έως και σήμερα εργάζεται ως ιδ. Υπάλληλος με το μεγαλύτερο μέρος της εργασιακής της ζωής να αποτελεί το Ιδ. Πολύ ιατρείο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ. Λατρεύει τον ιδ. Τομέα με όλα του τα προβλήματα. ¨Σε μαθαίνει να διεκδικείς, να εξελίσσεσαι, να αγωνίζεσαι γιατί πολύ απλά τίποτα δεν σου χαρίζεται¨!!! Αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η σταθερότητα, η μαχητικότητα και το ομαδικό πνεύμα της ήταν πολύτιμο εργαλείο για την Κοινωνία σε Κίνηση από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής της! Μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και τους υπόλοιπους συνεργάτες δημιούργησαν αυτό το οικογενειακό κλίμα που προσέλκυσε πλήθος νέων ανθρώπων και τους παρακίνησε, μέσω της συμμετοχής τους, να δώσουν μία ¨ευκαιρία¨ ακόμα στην απαξιωμένη αυτοδιοίκηση!

Η Κοινωνία σε Κίνηση συνειδητά δεν έχει Λοχαγούς δεν έχει Πρωτοκλασάτα και Δευτεροκλασάτα στελέχη. Έχει ισότιμα μέλη, που με την ίδια αγωνία για τον τόπο, καταθέτουν τη ψυχή τους και την εμπειρία τους.

Καλό αγώνα Λίνα, όπως άλλωστε έχεις συνηθίσεις να δίνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News