Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Η Αντωνία Γουδέν υποψήφια με τον Δημήτρη Μπίνο στην Τ.Κ. Αρχαγγέλου


ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΗΝ Τ.Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Η Αντωνία Γουδέν με καταγωγή από τον Αρχάγγελο είναι μία δυναμική γυναίκα με αγάπη για την αυτοδιοίκηση. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Καβάλας.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα του χωριού, θέλει να προσφέρει στον τόπο μας.

Γι' αυτό αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφια στην Τ.Κ.Αρχαγγέλου.

Η Αντωνία πιστεύει ότι οι δημοτικές εκλογές δεν είναι πολιτική, είναι μια ενεργή δράση, που κάθε δημότης πρέπει να έχει για το καλό και την πρόοδο του τόπου που ζει και εργάζεται. Δηλώνει την στήριξη της σε έναν άξιο και δυναμικό άνθρωπο που έχει αποδείξει, ότι μπορεί να φέρει αυτή την πρόοδο στην Αλμωπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News