Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Η Φανή Μαυρίδου - Παρτσανάκη υποψήφια με τον Δημήτρη Μπίνο στην Κοινότητα Αριδαίας


ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Η Φανή Μαυρίδου - Παρτσανάκη είναι νοσηλεύτρια και υπηρετεί στα επείγοντα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας με πλούσια εμπειρία στο τομέα της νοσηλευτικής στα Λουτρά Πόζαρ. Έχει πλούσια δράση στον Εθελοντισμό.

Γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης της Αριδαίας και θέλει να συμβάλλει στην επίλυσή τους. Η Αριδαία ως έδρα του Δήμου Αλμωπίας έχει πολλά προβλήματα ,που απαιτείται να δοθούν λύσεις.

Γι' αυτό, αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφια στην Δ.Κ. Αριδαίας.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News