Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Δημήτρης Απάζογλου υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή


O Απάζογλου Δημήτρης είναι 29 ετών, γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στην Έδεσσα.

Γονείς του είναι ο Μιχάλης και η Ελένη και αδερφός του ο Νίκος Απάζογλου.

Διαθέτει πτυχίο από το ΕΠΑΛ ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και πτυχίο αγγλικών.

Το βασικό του επάγγελμα είναι αγρότης και το μεράκι του το ποδόσφαιρο αφού μάλιστα υπήρξε ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού και του Ορφέα Ριζαρίου.

Ο Δημήτρης είναι ένα ακόμα παιδί της αγοράς της Έδεσσας, αφού μεγάλωσε μέσα σε αυτήν και στην γνωστή οικογενειακή επιχείρηση κρεοπωλείου, το οποίο για τρεις δεκαετίες διατηρούν οι γονείς του.

Δουλεύει χρόνια στην εστίαση έχοντας πια μεγάλη εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα.

Έχει νιώσει την αγωνία του ελεύθερου επαγγελματία, την πτώση της αγοραστικής δύναμης των συνανθρώπων του και τα αποτελέσματα μιας παρακμάζουσας περιοχής στο βιοτικό επίπεδο όλων.

Γνωρίζει καλά πως ο αγροτικός τομέας είναι το βασικό στήριγμα του τόπου αλλά μία μονόπλευρη οικονομία δεν μπορεί να φέρει την πρόοδο.

Παρά το νεαρόν της ηλικίας του, ο Δημήτρης είναι από τους αρχικούς συνεργάτες μου αφού ήταν κοντά μου από το2019.

Με τις χρήσιμες πολύπλευρες εμπειρίες του πια θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κοινωνία σε Κίνηση!

Καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News