Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Αθανάσιος Τρίψης υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή


Ο Τρίψης Αθανάσιος γεννήθηκε το 1962 στην Κερασιά Έδεσσας, όπου μεγάλωσε και διαμένει μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Κώτσιου Μαρία και έχουν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και την Αναστασία.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος της κοινότητας Καρυδιάς – Κερασιάς την τετραετία 2002-2006.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την αγροτιά και συγκεκριμένα με την καλλιέργεια κερασιών, την μεταποίηση και μεταπώλησή τους, στοχεύοντας στην συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων του.

Ο Σάκης είναι ανήσυχο πνεύμα που ασχολείται με όλο το φάσμα του αγροτικού τομέα.

Γνωρίζει καλά ότι το βασικό εισόδημα του Δήμου προέρχεται από αυτόν. Χρέος μας είναι να παράσχουμε κάθε βοήθεια για τη βελτιστοποίηση των συνθηκών σε κάθε φάση της διαδικασίας!

Καλή δύναμη Σάκη, καλό αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News