Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας - Θέμης Κρητίδης: «Συνεχίζουμε με εμπειρία, εντιμότητα, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη»


Συνεχίζουμε με ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Κρητίδης γεννήθηκε στην Έδεσσα στις 30/08/1983. Είναι κάτοικος Προφήτη Ηλία και είναι παντρεμένος με την Φένια Τεστεμπάση, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη πέντε ετών, την Μαριάννα.

Η ενασχόλησή του με τον τοπική αυτοδιοίκηση, προέκυψε από την επιθυμία του να προσφέρει στον τόπο μας. Ως αγρότης και ως ενεργός πολίτης, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών του Δήμου Σκύδρας και στο πρόσωπο της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου έχει βρει έναν άνθρωπο που έχει και τη διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρει, μαζί με όλη την ομάδα της «Συμμαχίας Πολιτών».

Όλα αυτά τα χρόνια, εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος, έχοντας την αγάπη και την υποστήριξη των συνδημοτών του. Έχει υπηρετήσει σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Έργων, Αντιδήμαρχος Μενηίδας και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Με την εμπειρία του, θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στο Δήμο Σκύδρα και τους πολίτες του. Γι’ αυτό, θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών».