Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ανοιχτή στήριξη του Γ. Σηφάκη στο συνδυασμό του Ν. Παρούτογλου: «Η ισχυρή παρουσία μας στην Τοπικη Αυτοδιοίκηση είναι εκ των ουκ άνευ»


Δείτε την ανάρτηση του πρώην Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη:

Με τους συντρόφους μας υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Αλμωπιας!! Η ισχυρή παρουσία μας στην Τοπικη Αυτοδιοίκηση είναι εκ των ουκ άνευ.



32 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη Σηφάκη. Να πέφτουν οι μάσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως η φανερη στηριξη ειναι η καταστροφη του, νομιζεις τωρα οτι εχει περισοτερη εκλογιμόττητα, αρε στεφανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα Αν νομίζει ότι αυτό είναι βοήθεια στον συνδυασμό, είναι βαθιά νυχτωμένος. Ας δει πρώτα τα δικά του αποτελέσματα, πόσο έχει τη στήριξη του κόσμου και μετά να βγει να δείξει τη στήριξή του σε κάποιον συνδυασμό. Οι πολίτες της Αλμωπίας έχουν κρίση και θα αποφασίσουν ποιον θα ψηφίσουν. Δεν τρώνε κουτόχορτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ψηφοδέλτιο του κ.Παρουτογλου είναι πλήρως ανεξάρτητο,πολυσυλλεκτικό,με υποψηφίους από όλους τους χώρους. Αυτό εξάλλου είναι και ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η ανάρτηση στήριξης του κ.Σηφάκη. Η σπεκουλα του δημοσιεύματος είναι ξεπερασμένη. Για αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η ισχυρή παρουσία μας στην Τοπικη Αυτοδιοίκηση είναι εκ των ουκ άνευ". Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος. Ψηφίστε Παρολυτογλου για ισχυρή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση.

      Διαγραφή
  6. Ρε Γιάννη, για τον κασσελάκη τι έχεις να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σηφάκης ψήφισε αχτσιογλου για τον κασελακη πες μας εσύ

      Διαγραφή
    2. στ αρχ..... τι ψηφισε ο ΤΙΠΟΤΑΣ

      Διαγραφή
  7. Η ζωή ξεπέρασε τους κολλημένους με το παρελθόν και τους κομματικούς εγκάθετους, ιδιαίτετα στην αυτοδιοίκηση. Εάν ο Παρούτογλου συγκρότησε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο από όλους τους χώρους,τότε κάτι έκανε περισσότερο από καλά. Εσείς που νομίζετε ότι ψαρεύετε σε δήθεν κομματικά στεγανά,αυταπατάσθε. Οι υποψήφιοι του "Αλμωπία ψηλά"εχουν ισχυρότατη προσωπική πολιτική και συναισθηματική σχέση με τον Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε γιαννη θα μας χρειαστείς και πα1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σωστή φράση είναι, εκ των ων ουκ άνευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nίκο πούλα τους σανό όπως ο Αλέξης και μετά κάνε κωλοτούμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τωρα δηλαδη βοηθας τον Παρουτογλου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον τελείωσες τον παρουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για το λάδι εσείς εδώ μέσα τη έχετε να πείτε;για τα καύσιμα που θαααα έπεφταν;για την πρώτη κατοικία που θααααα προστατευόταν;για τα εργασιακά που πήραν ακόμη περισσότερα ευεργετικά μέτρα υπέρ των εργοδοτών;για τον νόμο που απαγορεύει τις απεργίες;για τις αποζημιώσεις που δεν θαααα πάρετε αν δεν περάσουν κάνα 2 χρόνια στην καλύτερη;και τέλος για τον γκαντεμη που κάθε μέρα έχουμε και μία βιβλική καταστροφή; έχετε να πείτε κάτι η στο φτωχό ελεηνο μυαλό σας φταίει ο Τσίπρας;χαχαχαχααχα δεν είστε ούτε για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτο ψηφίζουμε όλοι Παρούτογλου,για να φθεινίνει το λάδι....

      Διαγραφή
    2. Γιαννάκη βλέπω παραμένεις μαλ....., δεν αλλαξες σε τίποτα οπως τα συντρόφια σου, αρχισες της παπαριές οπως τότε που πέσατε στο 17% και συνεχίζετε να κατρακυλάτε, ουτε οι φούστηδες σας σώνουν ουτε κανείς, απορώ απο που βγαίνει τόσο μίσος απ τα σπλάχνα σας ρε παιδί μου;

      Διαγραφή
  14. Και τώρα νομίζεις ότι κανείς καλό στους συντρόφους σου αυτούς που στηρίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με την βοήθεια των δεξιών,θα εκλέξει Δημαρχο ο ΣΥΡΙΖΑ.Μπραβο Γιάννη για την φανερή στηριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε,να φτιάξουμε τον δρόμο,για Β.Μακεδονια και να ανοίξουν οι εμπορικές σχέσεις με τους γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτοιμο έχει αυτό το δρομο ο μπατσης ,έξαλου πλέον κατάλαβα ποια είναι η μακεδονια

      Διαγραφή
  17. σωστή η αλμωπία! μετά την τραγική επιλογή μπάτση τώρα θα εκλέξει δήμαρχο πασοκοσυριζαίο για να συνεργάζεται μη τη ΝΔ μητσοτάκη που θα είναι πρωθυπουργός άλλα 8 χρόνια. Και μετά θα κλαίνε που δεν έρχεται φράγκο στην αριδαία ενώ το πιο αστείο είναι ότι ο πασοκοσυριζαίος θα βάζει τους δεξιούς του συνδυασμού να του κλείσουν ραντεβού με τους υπουργούς της ΝΔ..αλλά οι πόρτες θαναι κλειστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. όταν θα μιλάμε για ιδέες ,για ρομαντισμό, για δημοκρατία θα μιλάμε για αριστερα είτε αρέσει είτε όχι.
    Ο Παρούτογλου ειναι πρωην βουλευτής του Πασοκ.Το Πασοκ μπορεί να μεταλλάχτηκε αλλά έδωσε τις συντάξεις της εθνικής αντίστασης, είχε για χρόνια Βουλευτή το Μάρκο Βαφειάδη κορυφαίο Καπετάνιο του εμφυλίου κλπ κλπ.
    Η Αριστερα θα συνεχίσει να υπάρχει όσο υπάρχει ηθική.
    Στις Δημοτικές εκλογές ξέρουμε ότι κρύβονται χρυσαυγίτες.Το ποσοστό τους στις Εθνικές εκλογές τους προδίδει....
    Δεν θα πάρουμε όμως την άδεια τους για οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ φθηνή προσπάθεια να οικειοποιηθείς μέρος της μεγάλης νίκης του παρουτογλου που όλοι στην Αλμωπία ξέρουν ότι είναι ένας πολυσυλλεκτικός και ακοματιστος συνδιασμός όπως και όλοι οι συνδιασμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέτοια κοντόφθαλμη προσέγγιση,ειλικρινά με αφήνει κατάπληκτο.
    Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Παρούτογλου δομήθηκε πάνω σε μια αμφίδρομη σχέση με τους υποψήφιους. Άρα η προσπάθεια για κομματικη σπεκουλα είναι αστεία. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι ο Νικος ειναι απόλυτα ανεξάρτητος. Σε αυτή την πολυσυλεκτικότητα συμπεριλαμβάνεται και ο Σηφάκης. Όλα τα άλλα είναι αέρας κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12.26 εσενα λεω Πολακοτρόλ δεν πηρες το μαθημα σου στης τελευταιες εκλογές; συνεχιζετε να ζητε σ ενα παραλληλο συμπαν; δεν μαθένετε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάδι αγόρασε πριν το πάει η κυβέρνηση σου 50εθρω το λίτρο χαχαχαχαχα χαμενε στο διάστημα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News