Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: «Στόχος μας η στήριξη της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας»


Δείτε την ανάρτηση του Δημοσιογράφου και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας Σταύρου Βαφειάδη:

Ένας απ' τους βασικούς λόγους της ενασχόλησής μου με τα κοινά, είναι η επιθυμία μου να σταθώ στο πλευρό της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας. Όντας επαγγελματίας από το 2010, όπου σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησα να «χτίζω» τη δική μου επιχείρηση, γνωρίζω καλά τις προκλήσεις και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Σήμερα κλιμάκιο του συνδυασμού μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρης Μπίνος, επισκεφθήκαμε το Οινοποιείο του Κτήματος ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ στο Νερόμυλο Αλμωπίας. Εκεί μας υποδέχτηκε ο Κώστας Γάτσος, ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, ο οποίος έχει πετύχει πολλά στον τομέα του επιχειρείν και με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δίνει δουλειά σε πολλούς ανθρώπους της περιοχής μας. Μας ξενάγησε στους υπερσύγχρονους χώρους και μας ενημέρωσε για τη λειτουργία του Οινοποιείου. Μας ενημέρωσε επίσης για την αμπελουργία, που είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση καθώς χρειάζονται αρκετά χρόνια για να αποδώσει καρπούς. Τέλος, γευτήκαμε το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται εκεί, με τα εξαιρετικά κρασιά που παράγει η επιχείρηση.

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία, με τη δέσμευση ότι η δική μας Δημοτική Αρχή θα στηρίξει κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία που δίνει νέες προοπτικές στον τόπο μας. Μόνο έτσι θα στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον. Μόνο έτσι θα δούμε τον τόπο μας να αναπτύσσεται και να προοδεύει. Με μια αυτοδιοίκηση που θα βλέπει μπροστά και θα αφουγκράζεται τις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις. Με μια αυτοδιοίκηση που θα προσαρμόζεται στη σύγχρονη πραγματικότητα.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News