Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δημήτρης Μπίνος: Επίσκεψη στο Οινοποιείο του Κτήματος ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ - Συνάντηση με τον Κώστα Γάτσο


Δείτε την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου:

Επισκεφθήκαμε το οινοποιείο του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ στο Νερόμυλο Αλμωπίας. Ένας χώρος που είναι επισκέψιμος για όλο τον κόσμο και δεν χαρακτηρίζεται τυχαίο, ως το ομορφότερο «μπαλκόνι» της Αλμωπίας.

Στόχος από την ίδρυση του οινοποιείου, είναι η παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας και η ευχαρίστηση των ανθρώπων.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Γάτσο, έναν άνθρωπο της δημιουργίας, για την ξενάγηση και την εξαιρετική φιλοξενία. Ως πολιτεία οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε τέτοια ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία δίνει προστιθέμενη αξία στον τόπο μας και ταυτόχρονα δημιουργεί θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για τους νέους μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News