Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Έδεσσας η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Βασιλειάδου


Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας με τον συνδυασμό Αλληλεγγύη του Απόστολου Τζιτζικώστα επισκέφτηκε χθες Δημόσιες Υπηρεσίες της Έδεσσας και είχε επαφές με τους υπευθύνους τους

Συνεχίζει τις επαφές της με τους πολίτες της Περιφερειακή Ενότητας Πέλλας η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα Δέσποινα Βασιλειάδου.

Επόμενος σταθμός η πόλη της Έδεσσας. Εκεί επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Περδικάτση Πέτρο και είχε συνομιλία με θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σχετικά με την ΕΛΑΣ.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και συνυποψήφιό της Ιορδάνη Τζαμτζή.

Τέλος είχε μια επίκαιρη συνεργασία (λόγω των πλημμυρικών φαινομένων στη Θεσσαλία) με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Πέλλας Δρ. Χρήστο Μπιμπίτσο όπου και ενημερώθηκε για τα μέτρα αντιπλημμυρικής θωράκισης που έχουν ληφθεί.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και σε άλλους παραγωγικούς φορείς και υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News