Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Σε Κοινότητες της Π.Ε. Πέλλας η Δέσποινα Βασιλειάδου


Τις επαφές της με κατοίκους των Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζει η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας Δέσποινα Βασιλειάδου.

Σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες της, τη Λεπτοκαρυά, το Αρχοντικό, το Δαμιανό, το Μεσσιανό και την Αγροσυκιά προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Η κα Βασιλειάδου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Δήμων και Κοινοτήτων και δήλωσε σχετικά:

«Κάθε Δήμος, αλλά και κάθε Κοινότητα, επιθυμεί να ακούσουμε τις μικρές ή τις μεγάλες ανησυχίες τους. Με αυτό τον τρόπο έχω άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται.

Μας μιλάνε όμως κυρίως για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μας μιλάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, αλλά και οι εργαζόμενοι και ζητάνε απαντήσεις. Τα προβλήματα και οι λύσεις οφείλουμε, πρέπει και θα είναι όλων μας. Με εμπιστοσύνη θα συνεχίσουμε το έργο της Αλληλεγγύης και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News