Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Μανώλης Νικολάου: «Οι νέοι έχουμε όραμα, έχουμε ελπίδα, έχουμε όρεξη να χτίσουμε το μέλλον μας»


Οι νέοι έχουμε όραμα. Έχουμε ελπίδα. Έχουμε όρεξη να χτίσουμε το μέλλον μας και το κάνουμε από τώρα.

Η «Αλμωπία της Καρδιάς μας» πρόσθεσε σε αυτά την ωριμότητα, το ήθος και την εντιμότητα. Τώρα πλέον υπάρχει πλάνο. Υπάρχει θέληση. Υπάρχει απόφαση.

Θέλουμε την πόλη και τα χωριά μας καθαρά και θα γίνουν. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτε λιγότερο από αυτό. Στηρίξτε την προσπάθειά μας. Βοηθήστε να ψηλώσει η Αλμωπία της Καρδιάς μας, να δείξει το ανάστημα της. Να βρει την αίγλη που της αρμόζει.

- Ψηφίστε Δημήτρη Μπίνο για Δήμαρχο.

- Ψηφίστε Εμμανουήλ Νικολάου για Δημοτικό Σύμβουλο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News