Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Το Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής - Αλώρου τρέχει για την «ΕΥΡΩΣΤΙΑ» (ΦΩΤΟ)


29 Σεπτεμβρίου Παγκόσμια μέρα καρδιάς...

Σήμερα γιορτάσαμε στο σχολείο μας τη 10η πανελλήνια μέρα αθλητισμού με το σύνθημα "Η κίνηση δίνει ζωή".

Οι μαθητές μας αφού ζωγράφισαν κι έγραψαν το μήνυμα που σκέφτηκαν για την σημερινή μέρα, συμμετείχαν σε σκυταλοδρομία κι έτρεξαν για την "ΕΥΡΩΣΤΙΑ"...!

Έπειτα, μας επισκέφτηκε ο προπονητής τένις Ευτύχιος Τουτουκτσής από τον Όμιλο αντισφαίρισης Αριδαίας, ο οποίος δίδαξε στους μαθητές βασικούς κανόνες του αθλήματος μέσω του παιχνιδιού. Η μέρα μας έκλεισε με την επίσκεψη του γιατρού Καλτσά Γιώργου, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού στην υγεία και τους μίλησε για την παροχή Α' βοηθειών σε απλά καθημερινά περιστατικά.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ευτύχιο Τουτουκτσή και τον κ. Γεώργιο Καλτσά για το παιχνίδι, τις πολύτιμες πληροφορίες και την εποικοδομιτική συζήτηση με τους μαθητές του σχολείου μας.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News