Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Γιώργος Μπόφτσης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου


Ο Γιώργος Μπόφτσης του Φωτίου και της Βασιλικής με καταγωγή από το Άσπρο Σκύδρας, ζει και εργάζεται στη Σκύδρα.

Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Ουγγρίνου του Γεωργίου, με καταγωγή από τα Καλύβια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Βασιλική και τον Άγγελο.

Ο Γιώργος, αγαπά τον τόπο καταγωγής του, τον Δήμο Σκύδρας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Σκύδρα και την ευρύτερη περιοχή από το 2011 σε πολλούς τομείς.

Ειδικότερα, στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτης σε επώνυμο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Σκύδρας και τώρα, ως συνιδιοκτήτης σε εταιρεία Φύλαξης (Security), σε εταιρεία διανομής και ταχυμεταφορών μικροδεμάτων και φακέλων (courier) και σε εταιρεία ψυχαγωγίας και εμπορίου.

Με αίσθημα οικολογικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενος το σπουδαίο ρόλο που ήδη διαδραματίζουν οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, επένδυσε σε αυτό τον τομέα και σήμερα είναι συνιδιοκτήτης Α.Π.Ε. και πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας.

Είναι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, αφού έχει αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά και συνδρομή σε συλλόγους και κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Ο Γιώργος Μπόφτσης, με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης αποφάσισε να συστρατευθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ με επικεφαλή τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News