Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Λαοθάλασσα στο Πανηγύρι του Ι.Ν. Αγίου Φωκά Άσπρου (ΦΩΤΟ)


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Άσπρο Σκύδρας, με αφορμή τον ετήσιο χορό της Πανηγύρεως της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Φωκά του Κηπουρού, Πολυούχου του Άσπρου και προστάτη των αγροτών.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Ιερέα του Άσπρου Πατέρα Νικόλαο Χατζηδημητρίου, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του χωριού Βασίλη Μόκρη, τους διαχρονικούς υποστηρικτές Γεώργιο και Θωμά Μπόφτση και αρκετούς νεαρούς εθελοντές από το χωριό, διοργάνωσαν μια μεγαλειώδη εκδήλωση, διπλάσια σε κόσμο από την αντίστοιχη περσινή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν: η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων: ο Διοικητής του Νοσοκομείου Εδεσσας Χρήστος Δόντσος - οικογενειακός φίλος των αδερφών Θωμά και Γιώργου Μπόφτση, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Λέρος, αρκετοί υποψήφιοι Δημοτικοί, Περιφερειακοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πλήθος χωριανών και φίλων επισκεπτών, που με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση τίμησαν τον προστάτη των αγροτών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Εκκλησία του Άσπρου, είναι η μοναδική στο Πανελλήνιο που φέρει το όνομα του «φιλόξενου Αγίου» όπως αποκαλείται ο προστάτης των αγροτών, Άγιος Φωκάς ο Κηπουρός.

Χρόνια πολλά στο Άσπρο και του χρόνου, πρώτα ο Θεός!










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News