Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ν. Παρούτογλου: «Ήρθε η ώρα αυτή η δυνατή ομάδα των 256, να πάρει τις τύχες της Αλμωπίας στα χέρια της»


Ο Νίκος Παρούτογλου από το Ξενιτίδειο: "Ήρθε η ώρα αυτή η δυνατή ομάδα των 256, να πάρει τις τύχες της Αλμωπίας στα χέρια της"

Μέσα σε ένα ενθουσιώδες και πανηγυρικό κλίμα,ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου,απευθύνθηκε χθες Τρίτη στο σύνολο των υποψηφίων του,στο Ξενιτίδειο στην Αριδαια.

Η πολιτική πρωτοβουλία ήταν συνέχεια ενός συγκροτημένου σχεδιασμού,ο οποίος θα κορυφώνεται σταδιακά προς τις εκλογές της 8 Οκτωβρίου.

Κυρία χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν το πάθος και η σαφήνεια των επιχειρημάτων από πλευράς του υποψήφιου Δημάρχου και η αντίδραση του σώματος των 256 υποψηφίων, αφού τον διέκοπταν συνεχώς με χειροκροτήματα.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και μια σειρά έξυπνων θεματικών, πολιτικών παρεμβάσεων.







11 σχόλια:

  1. Μας ζαλήσατε σχετικά με τν αριθμό τν υποψηφίων,στο χωριό μου οι 3 που κατεβασες ειναι απλα για να γεμησει το ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είναι γνωστό ότι όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει

      Διαγραφή
  2. Ναι οι 156 έχουν από 1-4 σταυρούς! Επιτυχία Νίκο! Εδώ ζούμε
    Που λέει και ο Μπάτσης ξέρουμε ποιους κατέβασες και τι άνθρωποι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέτοια λες και μας τρομάζεις! ειδικά όταν σκεφτόμαστε το ψηφοδέλτιό σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στο δικό μου χωριο ειναι οι μισοι μια κλικα, από κουμπαρια, ξαδέρφια, μπατζανιακια.Θα ψηφιστουν μεταξυ τους μάλλον δε θέλουν αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο τοπικό της αριδαίας έχει απο παραδοσιακό πασόκο που η ψυχή του ειναι ακροδεξιά και απ την άλλη στο δημοτικό, Ριζοχωρίτης ακροδεξιός με μανδύα πολιτισμένου...ντεμεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο χωριό μου τα συγκεκριμένα άτομα είναι μόστρα για το ψηφοδέλτιο! Δεδομένου ότι δεν χαιρουν αποδοχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκου Νικόλα έβαλες πολλούς και αν βγεις δεν θα ξέρεις που να τούς βολεψεις,2)Το ότι κατέβασες τόσους δεν πάει να πει ότι έχεις και το πλεονέκτημα μαζί σου γιατί παρά πολλά άτομα από αυτά είναι για να γεμίσουν το ψηφοδέλτιο 3)Αν πας δεύτερη Κυριακή δεν νομίζω Κάποιος από τους 250φευγα να πιστεύει στην δημαρχία σου4) είδες τη έβαλαν οι άλλοι έταξες λαγούς και πετραχήλια και έβαλες δεύτερος άτομα από το ίδιο σόι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί διχόνοια 5)Σε σχέση με τον Μπάτση εννοείται ότι είσαι ποίο πολιτικός αλλά σε σχέση με το μπινο το ξέρεις και εσύ ότι υστερεις παντού,7)Με τόσους υποψηφίους που κατεβάζεις με τόσο τρέξιμο με τόσο (συσπείρωση) θα έπρεπε να είσαι σιγουροτατος αν δε όμως,για πες μας που οφείλεται αυτό;;;;;οεοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αόρατες παροχές νερού θα αυξηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News