Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Σχολεία: Ποιες ημέρες θα παραμείνουν κλειστά λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023


Κλειστά, από δύο μέχρι και τέσσερις ημέρες, θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες.

Ευνοημένοι θα είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί στους δήμους όπου θα πραγματοποιηθούν και επαναληπτικές εκλογές, με αποτέλεσμα να έχουν έξτρα δύο ημέρες ξεκούρασης από τους υπόλοιπους.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ποιοι μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν δύο ημέρες έξτρα ξεκούρασης

Συγκεκριμένα, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου λόγω των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Παράλληλα, στις περιφέρειες και τους δήμους όπου θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News