Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο Γιώργος Γκλαβάκης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα


Την υποψηφιότητά του ως Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας, ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκλαβάκης:

Φίλοι μου,

με χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του Οκτωβρίου. Είναι τιμή μου που θα είμαι δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα.

Για μένα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο τόπος μου, στον οποίο με ειλικρίνεια και εντιμότητα θέλω να προσφέρω. Πιστεύω ότι με ξεκάθαρο όραμα και στοχευμένες προσπάθειες, μπορούμε να αναδείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες της περιοχής μας.

Ζητώ την στήριξή σας, γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και να οικοδομήσουμε ένα λαμπρότερο μέλλον για την Κεντρική Μακεδονία.

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News