Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πέτρου Ζέρζη: «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με όραμα και σχέδιο»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου,

Υπηρετώντας για πάνω από δύο δεκαετίες τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και θα συμμετέχω εκ νέου στο ψηφοδέλτιό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικες εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Με σύνθημα την «Αλληλεγγύη» και με εφόδια την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θέλω και μπορώ να συμβάλω σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, που έως σήμερα έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα και μετρήσιμο έργο για την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία. Η αναγνώριση αυτού του έργου, μου δίνει τη δύναμη να μπω ξανά μπροστά στον αγώνα.

Εμείς δεν φοβόμαστε το μέλλον. Το δείχνουμε έμπρακτα. Δεν διστάζουμε να σηκώσουμε το βάρος και το μέγεθος της ευθύνης. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με όραμα και σχέδιο και τα επόμενα πέντε χρόνια, με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών. Να χτίσουμε μια Περιφέρεια σύγχρονη και ανθρώπινη, που θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες.

Φίλες και φίλοι,

Πριν τέσσερα χρόνια, με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μου δώσατε τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω και να σας υπηρετήσω από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου. Σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να ανανεώσουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά. Πρόκειται για μια σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια και έχει γερά θεμέλια, γι’ αυτό αντέχει στο χρόνο.

Θέλω να απευθυνθώ σε όλους εσάς, με τους οποίους έχουμε μοιραστεί κοινούς αγώνες και να σας ζητήσω να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ για την Πέλλα, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω όμως να απευθυνθώ και σε εσάς με τους οποίους δεν έχουν συναντηθεί πολιτικά οι «δρόμοι» μας και να σας καλέσω να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ για τον τόπο μας και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις προκλήσεις του «σήμερα» και του «αύριο».

Ένα είναι βέβαιο… Ο τόπος μας πρέπει και μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για τη Μακεδονία μας. Μπορεί να αποκτήσει ακόμα πιο δυνατή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής. Σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλω δίπλα μου, με την υπόσχεση ότι θα δικαιώσω την επιλογή σας.

Πέτρος Ζέρζης

Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News