Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Ν. Χατζηιωαννίδης: Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας, εκ νέου υποψήφιος με την Κ. Ιγνατιάδου


Η πορεία της πολιτικής μου σταδιοδρομίας έχει αφετηρία το 2014 με την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος και συνεχίζεται από το 2017 ως σήμερα ως Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σκύδρας (ΔΕΥΑΣ), υπηρετώντας τα συμφέροντα του τόπου μου και των συμπολιτών μου από το αξίωμα που μου ανατέθηκε.

Λαμβάνοντας το τιμόνι της επιχείρησης βρέθηκα αντιμέτωπος με διάφορα σοβαρά θέματα,ένα από αυτά ήταν το ενεργειακό κόστος.

Σήμερα προκειμένου το κόστος της ενέργειας να μηδενιστεί,έχουμε καταφέρει σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, την Ενεργειακή αναβάθμιση της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών που ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνω παρόν συμμετέχοντας εκ νέου στη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, "Συμμαχία Πολιτών" με επικεφαλής την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου και διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου ώστε να συνεχίσουμε μαζί την υλοποίηση ακόμη περισσότερων αναπτυξιακών έργων για τον τόπο μας.

Νίκος Χατζηιωαννίδης

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Σκύδρας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σκύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News