Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Δήμος Έδεσσας: Παρουσίαση ονόματος και λογοτύπου της Δημοτικής Παράταξης του Γ. Μουράτογλου


Με αίσθημα ευθύνης και επιδιώκοντας ευρύτερες κοινωνικές συναινέσεις και συνεργασία με ενεργούς πολίτες και ομάδες πολιτών, ονομάσαμε τη Δημοτική μας Παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης».

Ο σχεδιασμός του λογοτύπου απεικονίζει με αφαιρετικό τρόπο τα αρχικά γράμματα των δύο εννοιών του ονόματος, ενώ παράλληλα μέσα από τους σχηματισμούς του και την επιλογή χρωμάτων στέλνει μηνύματα...

Οι στήλες συμβολίζουν τη σταθερότητα, τα τρίγωνα που δημιουργούν βέλη στοχεύοντας διάφορες κατευθύνσεις δείχνουν έναν πολιτικό σχηματισμό με πολλαπλούς αναπτυξιακούς στόχους, η πολυπλοκότητα των επιμέρους σχημάτων δείχνει τη στρατηγική επιλογή της ποικιλομορφίας και η κατεύθυνση των γραμμών δείχνει τον σαφή αναπτυξιακό χαρακτήρα της Δημοτικής Παράταξης.

Παράλληλα, η επιλογή των χρωμάτων δείχνει ότι δεν υπάρχουν πολιτικά στεγανά, ούτε διάθεση να εκφραστούν συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι, παρά μόνο ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις στοχεύοντας την ευημερία και προκοπή του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Μουράτογλου

υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News