Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Δήμος Αλμωπίας: 7η Εβδομάδα Προγράμματος Δράσεων Καταπολέμησης Κουνουπιών


Η δράση αφορά την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στον Δήμο Αλμωπίας, το οποίο περιλαμβάνει το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών παρακολούθησης του πληθυσμού των προνυμφών και ακμαίων κουνουπιών καθώς και τη διενέργεια ψεκασμών από εδάφους σε εστίες του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού συστήματος (πλην των ορυζώνων), καθώς και στο αστικό σύστημα, με στόχο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της όχλησης που προκαλούν τα κουνούπια.

Τα συνεργεία καταπολέμησης κουνουπιών θα βρίσκονται στις εξής Τ.Κ του Δήμου Αλμωπίας:

Δευτέρα 14/08/2023

Μεγαπλάτανος

Μοναστηράκι

Λουτράκι

Όρμα

Λυκόστομο

Βορεινό

Τετάρτη 16/08/2023

Βορεινό

Πέμπτη 17/08/2023

Βορεινό

Παρασκευή 18/08/2023

Άψαλος

Πολυκάρπι

Άλωρος

Βορεινό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News