Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Κωνσταντίνος Τσόρμπας: Θετικό μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων


Κάθε αποτέλεσμα, κάθε τμήμα είναι η επιτυχία και η ανταμοιβή των κόπων των παιδιών στην προσπάθεια τους να εξελιχθούν ως ενήλικες αλλά και ως εργαζόμενοι στο μέλλον!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες και όλους εσάς που καταφέρατε με κόπο και προσπάθεια να διεκδικήσετε μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

...για όλους όσοι δεν είδατε τα επιθυμητά αποτελέσματα, οποία και αν είναι η ψυχολογία σας και η σκέψη σας αυτή τη στιγμή, ως ειδικός έχω να σας πω, πως είστε διπλά κερδισμένοι, αρχικά γιατί ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ και δεύτερον γιατί την επόμενη φορά θα είστε ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ και λιγότερο αγχωμένοι.

Υ.Γ. Μην αφήσετε ποτέ τους άλλους να σας επηρεάζουν, δεν υπάρχουν "καλά" και "κακά" τμήματα, υπάρχουν μόνο φοιτητές που θέλουν να μάθουν και να εξελιχθούν προκειμένου να γίνουν άριστοι επαγγελματίες στον χώρο τους!

Καλή συνέχεια καλοκαιριού!

Κωνσταντίνος Τσόρμπας

Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Personal Branding Coach)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας με το "Μέλλον Δημιουργίας" του Στ. Φουντουκίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News