Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για την προστασία από τα κουνούπια


Καλοκαίρι. Όμορφη εποχή με τα κουνούπια όμως να παραμονεύουν και ν΄αποτελούν φαινόμενο ενοχλητικό, ανησυχητικό και συχνά απειλητικό για τη δημόσια υγεία.

Χρειάζεται λοιπόν να δίνουμε τη δέουσα προσοχή και σημασία και να λαμβάνουμε έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Έτσι λοιπόν ο Δήμος Σκύδρας, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με το προαναφερόμενο θέμα, διοργανώνει, μέσω του Κέντρου Πρόληψης (ΚΕ.Π.) Υγείας, ημερίδα με θέμα: «Νοσήματα που μεταδίδονται από τα κουνούπια – Τρόποι μετάδοσης – Πρόληψη και μέτρα προστασίας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σκύδρας, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 κι ώρα 19:00΄.

Εισηγήτριες είναι οι:

Ευτυχία Ταμβίσκου, Γιατρός Ε.Σ.Υ. – Διευθύντρια Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου Έδεσσας

Αθηνά Τασιώνα, Επισκέπτρια Υγείας Κέντρου Υγείας Σκύδρας

Την ευθύνη διοργάνωσης και συντονισμού της ημερίδας έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ευφροσύνη Κρητίδου τηλ.: 6977485744.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου στο τηλέφωνο:2381351876.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News