Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

«Βγήκαν τα μαχαίρια»: Ο Λ. Προκοπίδης κατηγορεί τον Ν. Παρούτογλου για «φιέστα» και καταγγέλει ότι του «έκλεψε» το λογότυπο


Δείτε την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Λάκη Προκοπίδη, μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο επίσης υποψήφιος Νίκος Παρούτογλου:

Κάποιοι επιχείρησαν να μετατρέψουν τον προεκλογικό δημόσιο διάλογο, σε ένα ατελείωτο σόου.

Η έλλειψη από μέρους τους, θέσεων και προτάσεων, είναι εμφανής.

Αυτή η αδυναμία, τους οδηγεί στην αντιγραφή των δικών μας προτάσεων, που καταθέσαμε στους πολίτες της Αλμωπίας, στις 11-6-2023 στον Εξαπλάτανο, όπου παρουσιάσαμε ως συνδυασμός, τις βασικές αρχές του προγράμματός μας, για ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του Δήμου.

Έφθασαν σε σημείο, να αντιγράψουν και το κυρίαρχο στοιχείο του λογότυπου μας, το ΜΑΖΙ.

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, ενώπιος ενωπίω, να κληθούν σε δημόσια τοποθέτηση;

Χωρίς υπεκφυγές, να παρουσιάσουν το πρόγραμμά και τις θέσεις τους, όπως είχε την τόλμη και έπραξε πρώτος ο συνδυασμός μας.

Κάποιοι, ίσως φοβούνται να το κάνουν. Προφανώς, έχουν πολλές λευκές σελίδες...στο πρόγραμμά τους και θέσεις που δεν τολμούν θα καταθέσουν στους πολίτες. Κοινώς, έχουν κρυφή ατζέντα.

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες οι πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, θα κληθούν να επιλέξουν τη νέα διοίκηση του Δήμου, για τα επόμενα πέντε(5) χρόνια.

Πέραν του συνδυασμού μας, κανένας άλλος δεν έχει παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση, για τη λειτουργία του Δήμου.

Είμαστε ένα βήμα μπροστά.

Την επόμενη ημέρα της «φιέστας», οι πολίτες αναρωτιούνται, τι έγινε τελικά στο Δασάκι;

Η απάντηση είναι σκληρή. Τίποτα απολύτως, πέραν της αντιγραφής των θέσεων, των προτάσεων και στοιχείων του λογότυπου του Συνδυασμού μας.



 

13 σχόλια:

  1. Ο ένας έχει συνδυασμό με λογότυπο εδώ και 5 χρόνια και ο άλλος μόλις χθες ανακοίνωσε ένα λογότυπο , ούτε καν υποψήφιο άρα ποιος έκλεψε ποιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκη μάλλον η «φιέστα» σε άγχωσε και κανεις σπασμωδικές κινήσεις…. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λακη με κλανιες αυγα δεν βαφουν ματια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μηπως ο κυριος προκοπιδης εχει κατοχυρωσει παγκοσμιως τη λεξη μαζι;;;;; τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε;;;;; λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. ο αλλος δεν εχει ουτε εναν υποψηφιο και παριστανει τον υποψηφιο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΜΑΚΡΑΣ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Θα μας ανακοινώσει κανέναν υποψήφιο ο "καλύτερος"; Ή θα είναι μυστικό μέχρι τις εκλογές; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    3. Και μαζί και χώρια και νυν και αεί και εις τούς αιώνας των αιώνων αμήν βοήθεια μας

      Διαγραφή
  5. Αγχωθήκατε όλοι με την κοσμοσυρροή που είχε στο δασάκι ο παρουτογλου... Ο κουβάς που θα πάτε στις εκλογές δεν θα έχει πάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά η λύση είναι μία... το μαζί πρέπει να κατοχυρωθει ως λέξη μόνο από τον κ. Λάκη.... χαχαχαχα ρε τι έχουμε πάθει στην Αλμωπία.... Νίκο την άλλη φορά στο γήπεδο μπας και χωρέσουμε να μπούμε μέσα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέ πορδές αυγά δέν βάφουν ξύπνησες καί εσύ τώρα πόνος είναι θά περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόνος είναι θά περάσει Προκοπίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα παντοδύναμα χρόνια του ΠΑΣΟΚ δεν μιλιοσασταν τα πέτρινα κρυφτηκατε τώρα ξαναεμφανιστηκατε κ.λακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγώ στη θέση του αν έβλεπα τον αντίπαλο να γεμίζει χώρο με 1400 άτομα ενώ στη θέση του αυτούς γέμισε ένα χώρο 50 άτομα θα έψαχνα κάτι να βρω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News