Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Κωνσταντίνος Τσόρμπας: «Ζητώ την στήριξή σας, για να εργαστούμε για έναν Δήμο Πέλλας σύγχρονο»


Στον δήμο Πέλλας...

Θέλουμε υπεύθυνους ανθρώπους που δρουν για το κοινό καλό και αυτοί ΔΕΝ είναι η διοικούσα τοπική αρχή που το μοναδικό σλόγκαν που τους χαρακτηρίζει εδώ και μια δεκαετία είναι σταθερά πολύ λίγα - σταθερά πολύ αργά.

Θέλουμε ανθρώπους ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ πρόγραμμα, στόχους και όραμα για έναν δήμο σύγχρονο και όχι δήθεν υποστηρικτές αλλά κατά τα αλλά λαϊκιστές τοπικούς άρχοντες. Η Πέλλα θα συνεχίσει σε κλίμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

Εργαζόμαστε για ΟΛΟΥΣ... για τα χωριά μας και τις πόλεις μας!

Γιατί #ο_τόπος_μας_είμαστε_εμείς 

Ζητώ ανοιχτά την στήριξή σας!

Τσόρμπας Κωνσταντίνος

Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πέλλας

με το Μέλλον Δημιουργίας

Υποψ. Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News