Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Αριδαία: Σπουδαία κίνηση μαθητών για την 20χρονη Ραφαέλα που παλεύει με τον καρκίνο


Την Κυριακή 18 Ιουνίου οι τελειόφοιτοι μαθητές του ΕΠΑΛ και του ΓΕΛ Αριδαίας οργάνωσαν χορό αποφοίτησης στο Sunset, με σκοπο τα κέρδη που θα συγκεντρωθούν να σταλθούν στην 20χρονη Χανιώτισσα Ραφαελα, η οποία χρειάζεται την στήριξη όλων μας ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει στην Αμερική, για να παλέψει για 3η φορα με τον καρκίνο.

Οι τελειόφοιτοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1.230€ το οποίο εστάλη απευθείας στην οικογένεια της Ραφαέλας.

Μια αξιέπαινη κίνηση της νεολαίας η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News