Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο


🟠🤝 ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ - "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Ο Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, επιτυχημένος στον τομέα του και άνθρωπος της αγοράς. Και σε αυτές τις εκλογές, συμπορεύεται με τη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ως ενεργός πολίτης και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την επιχειρηματική του δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια, θέλει να προσφέρει μέσω της αυτοδιοίκησης και να βοηθήσει στην ανάδειξη του τόπου μας.

Ο Κωνσταντίνος θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News