Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Μανώλης Νικολάου υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο


🔴🤝 ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ - «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

Ο Μανώλης Νικολάου είναι φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που μάχεται μέσα από τις ιδέες του για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη. Από τα μαθητικά του χρόνια, έδειξε το ενδιαφέρον του για τα κοινά και ξεχώρισε για την μαχητικότητά του, καθώς υπήρξε ένας επιτυχημένος Πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου του.

Ένας νέος άνθρωπος, που συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, θέλοντας να προσφέρει στον τόπο που αγαπά, την Αλμωπία της Καρδιάς μας και να συμβάλλει στη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού μας.

Ο Μανώλης, γεννημένος το 2001, θα είναι ίσως ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη του 2023 και φιλοδοξεί να μετατρέψει το νεανικό ενθουσιασμό του και τη διάθεση για προσφορά, σε θετικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα για το Δήμο μας.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας
#Αλμωπία_μπορείς

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News