Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Αποπομπή Μιθριδάτη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ


Σκληρή κριτική εναντίον της υποψηφιότητας του γνωστού καλλιτέχνη «Μιθριδάτη» με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, εξαπολύει η ΝΔ, κάνοντας λόγο για ομοφοβικές και σεξιστικές αναρτήσεις του. Ζητά μάλιστα την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια.

«O κ. Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες» αναφέρει η ΝΔ.

Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια"'; καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα επισυνάπτονται και αρκετές από τις εν λόγω αναρτήσεις του Μιθριδάτη.

Νωρίτερα για το θέμα είχε παρέμβει και ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter, κάνοντας λόγο για χυδαίες συμπεριφορές.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News