Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Δήμος Πέλλας: Ο Κωνσταντίνος Τσόρμπας υποψήφιος με τον Στάθη Φουντουκίδη - «Μαζί θα ζωντανέψουμε ξανά τις πόλεις και τα χωριά μας»


Ο τόπος μας είμαστε εμείς!

Η συμμετοχή των νέων στις εκλογές είναι μονόδρομος. Το δικαίωμα του εκλέγειν αλλά και του εκλέγεσθαι που έχουν οι νέοι στα χέρια τους, τους δίνει τη δυνατότητα να δείξουν την δύναμή τους, τις δυνατότητές τους αλλά και μια ευκαιρία για αλλαγή και πρόοδο.

Είναι πολύ σημαντικό είτε σαν νέοι να πούμε τη γνώμη μας δυνατά και να παρουσιάσουμε προτάσεις για ανάπτυξη δουλεύοντας για την υλοποίησή τους, είτε βρίσκοντας και στηρίζοντας ανθρώπους που φέρουν άποψη και διάθεση να αποτρέψουν την συνέχιση της στασιμότητας και της μείωσης των δομών και των δυνατοτήτων κυρίως στην επαρχία.


Προσωπικά δεσμεύομαι για την υποστήριξη των υπαρχόντων δομών στις πόλεις και τα χωριά μας, αλλά και τη δημιουργία νέων, σχεδιασμένες πάνω σε σύγχρονα πρότυπα, έτσι ώστε όλοι οι δημότες να έχουν ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση σε δημόσιες και δημοτικές δομές. Αυτό είναι κάτι που θέλει δουλειά, πρόγραμμα, πίστη αλλά και την στήριξή σας. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά πάνω στο πρόγραμμα που έχει δεσμευθεί ότι θα υλοποιήσει ο συνδυασμός μας, καθώς επίσης και πάνω σε νέες προτάσεις οι οποίες θα προκύπτουν από τις ανάγκες των πολιτών μας.

Όλα αυτά με την στήριξη του επικεφαλής μας, Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με όραμα, πρόγραμμα και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες. Ένας άνθρωπος που οι ανάγκες των πολιτών αλλά και η συνεχής κατάρρευση της τοπικής δημοτικής διαχείρισης τον οδήγησαν να δηλώσει υποψηφιότητα, κάνοντας αισθητή την διαφορά από πολλές άλλες υποψηφιότητες για τη δημαρχεία του Δήμου Πέλλας. 


 


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News