Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ψηφοδέλτια ΝΔ - ΠΕΛΛΑ: «Κλειδώνει» η εξάδα των υποψηφίων, μέσα ο Δ. Γιάννου - Αναλυτικά τα ονόματα


Οξύνεται διαρκώς η πόλωση στον δρόμο προς τις κάλπες της 21ης Μαΐου. Τα ψηφοδέλτια της γαλάζιας παράταξης σε όλη τη χώρα θα ανακοινωθούν, όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες μέρες.

Ελάχιστα κενά έχουν μείνει –αριθμητικά κάτω από 10– κυρίως σε περιφέρειες όπου αποχώρησαν υποψήφιοι. Η σχετική λίστα βρίσκεται στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» τις επόμενες ημέρες.

Όπως διαμηνύουν από την Πειραιώς, στόχος είναι όλοι οι υποψήφιοι να μπορούν να κινηθούν κανονικά στις εκλογικές τους περιφέρειες το Πάσχα και να μπορούν να απευθυνθούν στους ψηφοφόρους τους.

Οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της κατάρτισης των ψηφοδελτίων, περνούν από «κόσκινο» όλες τις υποψηφιότητες, καθώς το κυβερνών κόμμα θέλει να αποφύγει πιθανά «φάλτσα» ή «αστοχίες».

"Κλειδώνει" και στην Π.Ε. Πέλλας

Σε επίπεδο Π.Ε. Πέλλας, φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Δεδομένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των τριών εν ενεργεία Βουλευτών -Γιώργου Καρασμάνη, Διονύση Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη.

Εκ νέου υποψήφια αναμένεται να είναι η πολιτεύτρια της ΝΔ Νίκη Ποζίδου, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα είναι ξανά υποψήφια και η Μαρία Ζωγράφου - Τσαντάκη, η οποία αρνήθηκε τη σχετική πρόταση.

Για τη θέση που απομένει, όλα δείχνουν πως έχει «κλειδώσει» ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος εκτός απροόπτου θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα είναι υποψήφιος Βουλευτής, αποχωρώντας μετά από πολλά χρόνια από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι πιθανό, την εξάδα των υποψηφίων να συμπληρώσει γυναικείο πρόσωπο από την Αλμωπία.

2 σχόλια:

  1. Αυτή τη φορά να βγάλουμε τέσσερις της ΝΔ και όλοι επίσης να ειναι από Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριδαία μόνο για σταυρούς σάς θέλουν μπεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News