Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Το ΓΕΛ Εξαπλατάνου καλωσορίζει Ρουμάνους μαθητές και εκπαιδευτικούς με το πρόγραμμα Erasmus


Το Γενικό Λύκειο Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» συνεχίζοντας τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά προγράμματα υποδέχτηκε σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Ρουμανία, από το Τεχνικό Λύκειο Grigore Antipa της πόλης Μπακάου / Bacau της Ρουμανίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning και του ρουμανικού ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με κωδικό 2022-1-RO01-KA121-SCH-000058879 και τίτλο «EMOTIONAL AND SOCIAL COMPETENCES / ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» που θα διαρκέσει από τις 27 έως τις 31 Μαρτίου 2023.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των δυο σχολείων θα υλοποιήσουν διάφορες δραστηριότητες ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην περιοχή μας οι Ρουμάνοι φιλοξενούμενοι θα γνωρίσουν τα αξιοθέατα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News