Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Εξοργισμένοι οι κερασοπαραγωγοί της Πέλλας: «Δε μπορεί να συνεχίσει άλλο ο εμπαιγμός»


Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Μεσημερίου - Έδεσσας

Πέρασαν είκοσι και πλέον ημέρες από την συνάντηση εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με κυβερνητικό κλιμάκιο, στο Μαξίμου. Ωστόσο παρά τη λεκτική δέσμευση, στη συνάντηση με τα κυβερνητικά στελέχη κ.κ. Γεραπετρίτη, Γεωργαντά και Πετραλιά, μεταξύ άλλων, για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος όλων των κερασοπαραγωγών της χώρας, δεν υπάρχει επίσημη εξαγγελία που να ορίζει το ποσό που θα διατεθεί, αλλά και τον χρονικό ορίζοντα που θα καταβληθούν τα ποσά.

Παράλληλα τοπικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαρρέουν ότι τελικά τα κεράσια δε θα ενταχθούν στις ενισχύσεις αναπλήρωσης εισοδήματος. Οι κερασοπαραγωγοί του ορεινού όγκου της Έδεσσας, είναι εξοργισμένοι με τη κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Μοναδική ελπίδα για να μπορέσουμε να "γυρίσουμε" τη χρονιά είναι αυτά τα χρήματα, αφού η παραγωγή μας είτε καταστράφηκε από τις βροχοπτώσεις, είτε πουλήθηκε με τιμές πολύ κάτω του κόστους παραγωγής.

Με το πολυήμερο και μαζικό μπλόκο τους, οι κερασοπαραγωγοί του ορεινού όγκου της Έδεσσας, έδειξαν τη δύναμή τους, για αυτό καλούμε τη κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος της, οι πράξεις της να ακολουθήσουν τα λόγια της και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων των κερασοπαραγωγών. Δε μπορεί να συνεχίσει άλλο ο εμπαιγμός.

Η Διοίκιση

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά και θα συνεχίσει αφού συμπεριφερομαστε ως πρόβατα καλά μας κάνουν και άλλα χειρότερα θα πάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News