Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου εμπνέοντας την εστίαση στην άνεση. Ο Άρης που βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ζωντανεύει την οικιακή ή ιδιωτική σου ζωή και παρέχει το κίνητρο ή την ενέργεια για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Κατά καιρούς, με αυτήν τη διέλευση, πρέπει να δουλέψεις όλο το εσωτερικό σου πριν προχωρήσεις στο εξωτερικό. Σε μέρες όπως η σημερινή ωστόσο, με τον Άρη σε μια μικρή προκλητική πτυχή, μπορεί να υπάρξει ανυπομονησία, βιαστικές αποφάσεις ή ενέργειες και ίσως κάποιες περιττές συγκρούσεις. Ειδικά η αβεβαιότητα σε κάποια οικονομικά ζητήματα μπορεί να ανακατευθύνει μέρος της έντασης στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου για μια παραμονή δυο ημερών, ενθαρρύνοντας σε να παραμείνεις ψυχικά ενεργή. Η Σελήνη συναντιέται με τον Άρη σήμερα, ζωντανεύοντας περαιτέρω τις σκέψεις, τις ιδέες, τις συνδέσεις και τις συζητήσεις σου. Υπάρχει η τάση να μην λύνονται όλα πολύ εύκολα, ιδιαίτερα εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα και ίσως νιώσεις να επικρατεί ένα χάος. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο επαναστάτρια όταν πρόκειται να κάνεις θελήματα και να ασχοληθείς με τις καθημερινές υποθέσεις. Πρόσεξε τη βιασύνη στον λόγο σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου και επικεντρώνεσαι στο να απολαύσεις αυτά που έχεις ή να βρεις τρόπους να αποκτήσεις αυτά που χρειάζεσαι. Οι ενέργειες σήμερα μπορούν να κινητοποιήσουν ένα ζήτημα που σχετίζεται με χρήματα, τον σεβασμό ή την άνεση. Μπορεί να βιώσεις μια ανυπομονησία με μεθόδους ή διαδικασίες που εμποδίζουν τις προσπάθειες σου. Αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα, θα πρέπει να αποφύγει τις παρορμήσεις. Φυσικά δεν χρειάζεται να ικανοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδιαίτερα αυτές που έρχονται φαινομενικά από το πουθενά.

Καρκίνος

Οι φιλίες σου ή η κοινωνική σου ζωή θα μπορούσαν να σε εκπλήξουν ή να έρθουν σε σύγκρουση με τους προσωπικούς στόχους σου ή την προσωπικότητα σου. Η ανυπομονησία είναι πιθανή τώρα και οι αλλαγές στα σχέδια μπορεί να σε ενοχλήσουν, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες παρακάμψεις. Το μόνο που πρέπει να σε απασχολήσει είναι το πως θα αποφύγεις τις παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις. Μπορεί να μπερδέψεις τις παρορμήσεις με τα ένστικτα καθώς ο Άρης αυτήν τη στιγμή στο ζώδιο σου, σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό.

Λέων

Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου δείχνει την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Ωστόσο η ευθυγράμμιση της με τον Άρη διεγείρει τις επιθυμίες και την ανάγκη σου για δράση. Μπορεί να δυσκολευτείς ιδιαίτερα να δεχτείς εντολές από τους άλλους, καθώς προτιμάς να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Πρέπει όμως να είσαι σίγουρη για τις επιλογές σου καθώς μπορεί να περιορίσεις τις ευκαιρίες στον δρόμο με βιαστικές, άκαιρες κινήσεις. Φρόντισε τη φήμη σου λίγο πιο προσεκτικά από ότι συνήθως. Εάν αντιμετωπίζεις ένα μακροχρόνιο απογοητευτικό πρόβλημα μπορεί να μπεις στον πειρασμό να το αφήσεις πίσω σου.

Παρθένος

Η δικτύωση προκαλεί έντονα συναισθήματα σήμερα και βάζεις περισσότερη ενέργεια σε μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους ευτυχίας. Μπορεί να νιώσεις λίγο επαναστάτρια ή μια ανυπομονησία με τους φίλους σου -αν νιώθεις πως δεν κινούνται αρκετά γρήγορα και σε επιβραδύνουν. Αντίθετα μπορεί να υπάρξει απογοήτευση με τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων τώρα. Ο Άρης στον κοινωνικό σου τομέα σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό, στον οίκο των ιδεών και των πεποιθήσεων σου και μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες.

Ζυγός

Είσαι πιο προσανατολισμένη στον στόχο σου αυτήν τη στιγμή και κινείσαι δυναμικά ώστε να εκπληρώσεις ένα καθήκον. Έχεις περισσότερο θάρρος, αλλά σήμερα θα δυσκολευτείς να το κατευθύνεις. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες μικρές αναστατώσεις ή εντάσεις γύρω από τους γονείς, τα αφεντικά ή τα μακροπρόθεσμα σχέδια, ιδιαίτερα αν έχεις νιώσει έλλειψη υποστήριξης. Μπορεί να είναι μια στιγμή να κατευθύνεις πολλή από την ενέργεια σου για να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που μπορεί να σου δώσει απίστευτη ώθηση.

Σκορπιός

Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα, συναντώντας τον Άρη εκεί και εμπνέοντας τον ενθουσιασμό σου για ένα σχέδιο ή μια ιδέα. Υπάρχει η τάση για περιττές συγκρούσεις με άλλους, καθώς υπάρχει πολλή νευρική ενέργεια, που προκαλείται από μια μικρή προκλητική όψη του Άρη με τον Ουρανό. Οι εντάσεις που δημιουργούνται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων μπορεί να έχουν έναν τρόπο να διαταράξουν την ημέρα σου. Οι απόψεις και οι ιδέες των άλλων μπορεί να δημιουργήσουν κάποια αστάθεια στη ζωή σου.

Τοξότης

Η επιθυμία σου να εστιάσεις είναι επιτακτική, αν και δεν είναι πάντα εφικτή. Μπορεί να νιώσεις ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με έναν στόχο σου ή μια σχέση. Ωστόσο μερικές φορές το χαοτικό σου πρόγραμμα μπορεί να εμποδίσει την εστίαση, αλλά και να σε δυσκολέψει να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τα ενδιαφέροντά σου. Στόχος θα πρέπει να είναι να φέρεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι η τάξη θα βάλει σε κίνδυνο τη δημιουργικότητα σου κατά καιρούς -κι αυτό μπορεί να ισχύει σε κάποιον βαθμό, η έλλειψη οργάνωση όμως είναι μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου.

Αιγόκερος

Η μετακίνηση της Σελήνης σήμερα σε προκαλεί να βρεις καλύτερες ισορροπίες. Αν μια σχέση σου αντιμετωπίζει προβλήματα, να ξέρεις ότι η λύση βρίσκεται στην αύξηση του αυθορμητισμού, του ρομαντισμού και του ενθουσιασμού. Εάν αισθάνεσαι ανήσυχη δεν είναι καλή ιδέα να κατηγορήσεις κάποιον άλλον ή να ρίξεις ξαφνικές βόμβες αλήθειας -κάτι που προκαλεί ο διεκδικητικός Άρης και ο απότομος Ουρανό που σχηματίζουν μια προκλητική όψη.

Υδροχόος

Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου στρέφει την προσοχή σου στη βελτίωση των καθημερινών υποθέσεων και των συνηθειών σου. Καθώς ο Ουρανός προκαλεί τον Άρη, μπορεί να θέλεις να πιέσεις τις ρουτίνες σου. Θα ήταν καλύτερο να προσέξεις και να αποφύγεις την ανυπομονησία, καθώς μπορεί να επιδεινώσει και να εμποδίσει όλα όσα έχεις προγραμματίσει. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι απογοητευμένη από την αβεβαιότητα και τις επικείμενες αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση σου.

Ιχθείς

Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της χαράς και της αυτοέκφρασης για μια παραμονή δυο ημερών. Έντονες επιθυμίες και πάθη έρχονται στην επιφάνεια, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Είναι καλύτερο να προσέχεις τις κινήσεις ανυπομονησίας και τα παρορμητικά λόγια, με τον Άρη στον δημιουργικό σου τομέα να συγκρούεται με τον Ουρανό στον οίκο επικοινωνίας σου. Η προώθηση ενός έργου όταν δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και περιττό άγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News