Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Δ. Σταμενίτης: «Στις 21 Μαΐου συνεχίζουμε με έργο για την Πέλλα, σταθερά μαζί»


Δήλωση του Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη

Φίλες και φίλοι,

Την τετραετία που πέρασε αποδείχθηκε ότι με δουλειά, σχέδιο και διεκδίκηση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τις υποδομές, την υγεία, την παιδεία, τις επιχειρήσεις, τον εμπορικό κόσμο, τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Για όλους τους πολίτες του Νομού Πέλλας.

Το επόμενο διάστημα θα συζητήσουμε αναλυτικά για όσα πετύχαμε, τις δεσμεύσεις που έγιναν πράξεις αλλά και για τους στόχους της επόμενης ημέρας. Θα μιλήσουμε επίσης, και για αυτά που πρέπει να κάνουμε καλύτερα.

Στις 21 Μαΐου συνεχίζουμε με έργο για την Πέλλα!

Σταθερά μαζί!

Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, ισχυρή Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News