Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Sin Boy: Συνεχίζονται οι φήμες ότι είναι νεκρός - Το μυστήριο με τον «θάνατο» του


Όλο και περισσότερες είναι οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που αναφέρουν πως ο Sin Boy έχει φύγει από τη ζωή. Η αρχή έγινε με μια φωτογραφία η οποία εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον Sin Boy σ’ ένα ασθενοφόρο σε άσχημη κατάσταση με την «είδηση» πως ο «τράπερ πέθανε» να διαδίδεται αμέσως.

Η φωτογραφία προκάλεσε αμέσως σύγχυση και διχασμό στους θαυμαστές του καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος «πεθαίνει» τον Sin Boy. Ωστόσο, αυτή τη φορά, οι θαυμαστές του χωρίστηκαν στα δυο καθώς οι μισοί πιστεύουν πως η δυσάρεστη είδηση είναι πραγματική ενώ οι άλλοι μισοί πως πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο και πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει καινούργιο τραγούδι και με αυτόν τον «μακάβριο» τρόπο επιχειρεί να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και το ενδιαφέρον.

Μερικά 24ωρα μετά, αφού ο «Sin Boy πέθανε», στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgram μπήκε μαύρο φόντο ως εικόνα προφίλ ενώ δημοσιεύτηκε και μια ανάρτηση η οποία γράφει: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

 

Την ανάρτηση αυτή αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της και η αδελφή του Sin Boy, η οποία επίσης έχει βάλει ένα μαύρο φόντο ως φωτογραφία προφίλ, ενώ την ίδια αλλαγή έκανε και η μητέρα του στο προφίλ της στο Instagram.

Το χρώμα του ασθενοφόρου

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν οι Sin Boy έχασε τη ζωή του στο Κόσοβο και οι χρήστες του διαδικτύου σπεύδουν να παρατηρήσουν πως στη φωτογραφία που φαίνεται ο τράπερ μέσα στο ασθενοφόρο έχει ένα… λάθος.

Στη φωτογραφία αυτή ο Sin Boy φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ασθενοφόρο κίτρινου χρώματος, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο και όχι σε άσπρο – κόκκινο όπως είναι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο.

 

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής στα Αλβανικά ΜΜΕ δεν υπάρχει καμία αναφορά στο «θάνατό» του ενώ τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ αφορούν την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύντροφό του, Ρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News