Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Γνωστοποίηση αποτελεσμάτων αναλύσεων του νερού της Αριδαίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της και σε συνέχεια των ενεργειών μετά το έντονο φαινόμενο των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή μας, ενημερώνει τους καταναλωτές ότι βάσει των επίσημων αποτελεσμάτων των δειγματοληψιών από το κέντρο αναλύσεων, το νερό της Αριδαίας πληροί όλα τα ποιοτικά κριτήρια. Σας επισυνάπτουμε και παρακάτω τα επίσημα έγγραφα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, εφαρμόζονται όλα τα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης για να έχετε καλό, καθαρό και ποιοτικό νερό κατάλληλο για όλες τις χρήσεις.

Μέριμνα μας λοιπόν, η διατήρηση πάντοτε των υψηλών-ποιοτικών κριτηρίων του νερού προς τους συνδημότες μας.

Σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News