Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Σε νέες κινητοποιήσεις οι αγρότες της Ημαθίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, καλεί τους αγρότες και τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ. στο Μακροχώρι Ημαθίας (Πρώην Δημαρχείο).

Θέματα:

1) Καθυστέρηση ανακοινώσεων για ζημιές από τις βροχοπτώσεις (Ποικιλίες, ποσά, ημερομηνία πληρωμής) και ποσά ανάλογα των ζημιών και ΟΧΙ ψίχουλα.

2) Ουκρανική Κρίση – Ενισχύσεις 72,7 ευρώ / στρέμμα για όλους τους παραγωγούς

3) Αναθεώρηση κανονισμού ΕΛΓΑ

4) Εργάτες γης

Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στα τρέχοντα αγροτικά ζητήματα και λήψη αποφάσεων για Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο στη Βέροια.

Απευθύνουμε κάλεσμα για συμμετοχή, σε όλους τους φορείς της Ημαθίας, στην Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών – Συνεταιρισμών και λοιπούς συνεταιρισμούς, στους 5 αγροτικούς συλλόγους της Ημαθίας, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας και Δημάρχους του νομού μας. Επίσης καλούμε να παραβρεθούν και αγρότες και συνεταιριστές από την περιοχή της Πέλλας.

Πέραν του Πανημαθιώτικου συλλαλητηρίου, θα συζητηθεί μετάβαση των ροδακινοπαραγωγών στη γενέτειρα πόλη του ΥπΑΑΤ κ. Γεωργαντά (Πολιτικό γραφείο), το Κιλκίς, ως μορφή διαμαρτυρίας και κατάθεση υπομνήματος.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News