Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Αρχιτέκτονες, μηχανικοί και μηχανολόγοι έπιασαν δουλειά στο Νοσοκομείο Βέροιας


Το έργο της «Ενεργειακής Αναβάθμισης» που θα εκσυγχρονίσει το παλαιό κτίριο του Νοσοκομείου Βέροιας προχωρά με ταχύτητατους ρυθμούς.

Το πρωί της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2023, ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας καλωσόρισε τους Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Μηχανολόγους Μηχανικούς που απαρτίζουν τη μελετητική ομάδα του σπουδαίου αυτού έργου, που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς όφελος του ασθενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News