Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα


Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα).

- Σάββατο 4/2 και Κυριακή 5/2/ 2023, στις 6 το απόγευμα:

ΒΙΚ Ο ΒΙΚΙΝΓΚ: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΑΘΙ (ΜΕΤΑΓΛ)

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 82’. ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Γιώργος Ευαγώρου, Κρίστη Χαραλάμπους, Θανάσης Δρακόπουλος, Χάρης Αριστείδου, Μάρκος Δρουσιώτης, Άρης Κυπριανού, Χρήστος Γρηγοριάδης.

Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ. Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδης σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του.

- Σάββατο 4/2 και Κυριακή 5/2/ 2023, στις 9 μ.μ.:

Η ΦΑΛΑΙΝΑ

Δράμα. Διάρκεια: 117’. Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι . Ηθοποιοί: Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, Ty Simpkins, Samantha Morton.

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.

- Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos- kinimatografos-edessas-cine-edessa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News