Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Δ. Τζαμτζής: Εγκρίθηκαν 3 έργα της Π.Ε. Πέλλας για την άρδευση, προϋπολογισμού 6.598.613 ευρώ


Ιορδάνης Τζαμτζής: Με έργα, είμαστε στο πλευρό των αγροτών μας

Εγκρίθηκαν από την Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα 3 έργα που υπέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο ΠΑΑ 2014-2020.

Τα έργα αυτά είναι:

Α. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ Τ.Ο.Ε.Β ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 45 ύψους 2.198.905,24 ευρώ.

Β. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ-ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΜΠΑΛΙΤΣΑ-Μ1-Μ2-M3-M4) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 36 ύψους 2.199.854,24 ευρώ. Το έργο αφορά την περιοχή του ΤΟΕΒ Καρυώτισσας.

Γ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ-ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΜΠΑΛΙΤΣΑ-Μ5-Μ6-M7-M8) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 36 2.199.854,24 ευρώ. Το έργο αφορά την περιοχή του ΤΟΕΒ Καρυώτισσας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε: «Η ΠΕ Πέλλας, πάντοτε δίπλα στους αγρότες μας, υπέβαλε 3 μελέτες- προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό δικτύων άρδευσης, τον αυτοματισμό και τηλεέλεγχο διαρροών και την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Τα έργα θα υλοποιηθούν για τις περιοχές ευθύνης των ΤΟΕΒ Κρύας Βρύσης και Καρυώτισσας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη για την συνεργασία μας και την υλοποίηση των δεσμεύσεων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News