Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

ΖΩΔΙΑ - Κώστας Λεφάκης: Ποιοι θα ευνοηθούν και ποιοι πρέπει να προσέξουν το νέο έτος


Το 2023 μπαίνει αρκετά δυναμικά κάνοντας τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα και βάζοντας σε τάξη οτιδήποτε μας ταλαιπωρούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα περισσότερα ζώδια θα έχουν εύνοια στον επαγγελματικό τομέα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα βρουν και τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένα ζώδιο που έχει ταλαιπωρηθεί και το 2022 ήταν μεταβατικό και περιορισμένο στα οικονομικά. Σταδιακά θα δει βελτίωση παρασκηνιακή στο χώρο της εργασίας. Θα διευκολυνθεί ως προς τα οικονομικά και τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχει βελτίωση τόσο στα ερωτικά όσο και στα θέματα του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αποχώρηση του Κρόνου στο Μάρτιο τους κλείνει ένα κύκλο δυσκολιών και η είσοδος του Δία τον Μάιο του 2023 τους δίνει τη δυνατότητα να βγάλουν έναν καλύτερο εαυτό και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες στο ερωτικό και στον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν πολλή δουλειά γιατί υποστηρίζεται ο επαγγελματικός τομέας και περιορίζεται ο ελεύθερος χρόνος. Αρκετοί θα ανακαλύψουν νέο αντικείμενο στον εργασιακό τομέα και θα εισπράξουν την επιτυχία και την διάκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι το πιο ευνοούμενο ζώδιο. Οι μετακινήσεις των πλανητών τον φέρνει στην πρώτη λίστα των ευνοούμενων μετά από πολλά χρόνια. Θα κάνουν πιο αισθητές τις παρουσίες τους, θα έχουν υποχώρηση των οικονομικών δυσκολιών και θα κοπάσουν τα προβλήματα της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Είναι δημιουργικός και δεν δέχεται εύκολα να βάλει νερό στο κρασί του. Μετά τον Φεβρουάριο βελτιώνουν τις συνεργασίες τους και από τον Μάιο θα φανεί μία διαφοροποίηση στη δουλειά τους. Έχουν την ευκαιρία από τον Ιούλιο και κυρίως τον Αύγουστο να κάνουν ένα μικρό άλμα να πάνε εκεί που θέλουν από καιρό και θα το πετύχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι άνθρωποι κοινής λογικής και διατηρούν την παράδοση. Σε όποιο επάγγελμα και εάν λειτουργούν είναι πάντα ευχάριστοι. Κάποιοι αναθεωρούν τον γάμο, τον δεσμό ή τον έρωτα και ή προχωρούν δύο βήματα μπροστά ή λένε το “αντίο”. Είναι χρονιά αλλαγών σε σχέση και σε συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη χρονιά δεν θα είναι ούτε εύκολα ούτε δύσκολα και θα είναι μεταβατικό στάδιο για να αλλάξουν την νοοτροπία τους. Ωστόσο, έχουν ένα καλό διάστημα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και μπορούν να γίνουν ξανά δημιουργικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταλαιπωρήθηκαν αρκετά και είναι πλέον ευνοούμενοι, κυρίως από τον Μάρτιο. Τα ερωτικά και τα επαγγελματικά οδεύουν σε έναν πολύ καλό δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένα ζώδιο που είναι απαραίτητο, δεν είναι εύκολος στο χαρακτήρα αλλά είναι αρκετά επεισοδιακός. Έχει μία βελτίωση στη σχέση με το περιβάλλον και αναλαμβάνει νέες ευθύνες στο κομμάτι της οικογένειας. Αντίθετα, έχουν περισσότερες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και να ανακουφιστούν οικονομικά. Κάποιος θα τους αφήσει ενδεχομένως κληρονομιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αφοσιωμένος εδώ και χρόνια σε κάποιους σκοπούς και αρχίζει να κινείται ευκολότερα. Επειδή ο κυβερνήτης του μπαίνει στο ζώδιο του Ιχθύ θα εισπράξει αγάπη και αλληλεγγύη από άτομα που του τα είχαν στερήσει. Το κομμάτι της υγείας χρειάζεται επίσης βελτίωση και είναι καιρός να ξεκινήσει τα ταξίδια. Ο εργασιακός τομέας θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην ψυχή του.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Θα πρέπει να προσέξει την διαχείριση των χρημάτων γιατί κάποια εισοδήματα δεν θα ισχύουν. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να καλύψει τους λογαριασμούς του. Μπορεί να βρει και συντρόφους που δύο χρόνια τώρα δεν μπορούσε να βρει και να το χαρεί!

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αναλάβουν αποστολές, θα εμπνευστούν σε νέες διαδρομές και θα αναπτύξουν την πειθαρχία και τον προγραμματισμό. Θα αποφασίσουν να αποχωριστούν συνήθειες και σχέσεις που πλέον δεν λειτουργούν και έχουν τερματίσει από καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News