Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του ΠΑΣ Ξιφιανής (ΦΩΤΟ)


Α
νακοίνωση του ΠΑΣ Ξιφιανής

Πραγματοποιήθηκε ο χορός του συλλόγου μας στο κέντρο “ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΣΣΑ” στο λουτρακι.

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία τους στην εκδήλωση γιατί χωρίς αυτούς η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να σταθεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Βουλευτές κ. Διονύση Σταμενίτη και την κ. Θεοδώρα Τζάκρη τον Δήμαχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση τον προεδρο του ΔΣ Αλμωπιας κ. Βεσκο Δημητριο και τον πρόεδρο του χωριού μας κ. Πέτρο Μήνου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους αντιδημάρχους κ. Χρήστο Χατζηγιαννίδη, κ. Δημήτρη Γιάντση, κ. Γιάννη Κετικίδη, κ. Πολυξένη Νάνου, κ. Αναστασιαδη Σταύρο και τον Αντιπροεδρο των Λουτρών Πόζαρ κ. Δημήτρη Λιούγα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την παράταξη του υποψηφίου δήμαρχου Αλμωπίας κ. Νίκο Παρούτογλου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστούμε για την φιλοξενία το κοσμικό κέντρο "Καρατζοβίτισσα" και τον επιχειρηματία Σωτήρη Λουκίδη για την άψογη οργάνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News