Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Πέλλας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Στ. Φουντουκίδης - «Μέλλον δημιουργίας» το όνομα του συνδυασμού του


Την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Πέλλας, ανακοίνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο ο Στάθης Φουντουκίδης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής, δήλωσε παρών στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και ξεδίπλωσε σημεία του προγράμματός του.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή του Γρηγόρη Στάμκου, δηλώνοντας ότι «με μία λέξη είναι αποτυχημένη. Έκανε πολύ λίγα, πολύ αργά».

Και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Πέλλας είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας με πολλά πλεονεκτήματα», υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του εκφράζουν την ανανέωση και έχουν ως ζητούμενο την ανάπτυξη.

Τέλος, αποκάλυψε το όνομα του συνδυασμού του, που είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Σε επόμενη ανάρτηση διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News