Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Βέροια: Ξέσπασε σε λυγμούς ο παππούς της 29χρονης που πέταξε μωρό στον Αλιάκμονα


«Λύγισε» ο παππούς της 29χρονης από τη Βέροια που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα το μόλις 11 μηνών βρέφος να χάσει τη ζωή του και ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για το θέμα.

Ο παππούς της 29χρονης τόνισε ότι η εγγονή του είχε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και 14 χρόνια.

Ο παππούς της φερόμενης ως μητροκτόνου από τη Βέροια μίλησε στον ΑΝΤ1 για την αποτρόπαια πράξη της 29χρονης. Ο ηλικιωμένος άνδρας, που έχει συγκλονιστεί από το συμβάν, δεν άντεξε μιλώντας για την πράξη της εγγονής του και το θάνατο του μωρού στον Αλιάκμονα και ξέσπασε σε κλάματα. Ο παππούς τόνισε ότι η 29χρονη από τη Βέροια είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά όταν έπαιρνε την φαρμακευτική αγωγή της, έδειχνε μια χαρά.

«Έπαιρνε την αγωγή της, δεν ξαναπήγαμε στην κλινική. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, εδώ και 14 χρόνια. Όταν έπαιρνε την αγωγή της ήταν μια χαρά, όταν δεν την έπαιρνε, ξαναγυρνούσε στην κλινική. Και να ζητούσε βοήθεια εδώ, τι θα γινόταν, δεν έχουμε την ταχύτητα της Αθήνας. Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού» είπε στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς.   

«Είναι σοκαριστικό»

Ένας φίλος του παππού της 29χρονης από τη Βέροια που κατηγορείται ότι σκότωσε το μωρό της πετώντας το στα νερά του Αλιάκμονα μίλησε στο GRTimes και ξέσπασε κι αυτός σε κλάματα.

«Ανείπωτη τραγωδία. Τι να πεις τέτοιες ώρες, φυσικά γνωρίζω το κορίτσι μας ενώνουν οικογενειακές σχέσεις ο παππούς της είναι ο καλύτερός μου φίλος, πόσο χαρά θυμάμαι είχε πάρει όταν γεννήθηκε το αγγελούδι αυτό καμάρωνε για το δισέγγονο του. Η κόρη του και η εγγονή του αντιμετώπιζαν κάποια οικονομικά προβλήματα και έτσι έμεναν στο σπίτι του παππού που τους είχε δώσει μια τεράστια αγκαλιά», ανέφερε ο κ. Κλενάνθης.

«Το έβλεπα το κορίτσι. Έβγαινε συχνά εδώ στο πάρκο στην παιδική χαρά με τη μπέμπα, πήγαινα σπίτι τους και δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι συνέβαινε κάτι. Δεν ξέρω τι να πω είναι σοκαριστικό όλο αυτό ειλικρινά», συμπλήρωσε ο φίλος του παππού της μητροκτόνου από τη Βέροια και ξέσπασε κι αυτός σε λυγμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News