Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου σήμερα και σε οδηγούν τα συναισθήματά σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και της ψυχής σου, ενθαρρύνοντας μια εσωτερική εστίαση μέχρι τις 20/2. Αυτό έρχεται σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή καθώς κολλάει με το υπόλοιπο της διέλευσης του Ήλιου στον κοινωνικό σου τομέα. Ως εκ τούτου ένα μέρος σου είναι εκεί έξω, ενώ ένα άλλο μέρος είναι ιδιωτικό. Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να σημαίνει περισσότερη ευχαρίστηση και ευτυχία. Αυτός ο κύκλος φέρνει κάποιο μυστήριο στην ερωτική σου ζωή, ίσως και συναισθήματα τα οποία είναι δύσκολο να οριστούν.

Ταύρος

Η Αφροδίτη μεταβαίνει σήμερα στον τομέα της φιλίας, των ονείρων και των ευχών σου και θα παραμείνει εκεί έως τις 20/2. Μπορεί να δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες σχέσεις τις επόμενες εβδομάδες. Είναι πιο εύκολο από ότι συνήθως να προσελκύσεις φίλους και άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Από τη φύση σου είσαι πάντα ιδιαίτερα χρήσιμη ως φίλη κι αυτό το χαρακτηριστικό είναι εμφανές τώρα. Θα το βρεις φυσικό να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να προσελκύσεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου κατά η διάρκεια αυτού του υποστηρικτικού κύκλου. Σήμερα ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και τείνεις να θεραπεύσεις, να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και οι ευθύνες στον έρωτα γίνονται πιο εμφανείς τις επόμενες εβδομάδες. Θα είναι τώρα πιο εύκολο να συνεργαστείς και να γοητεύσεις τους άλλους. Μπορεί να υπάρξει μια ώθηση στη φήμη σου και να διαπραγματεύεσαι τώρα πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να υπάρξουν αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες μέσω των επαγγελματικών συναλλαγών. Οι άλλοι παρατηρούν τη ζεστασιά και τη δημιουργικότητα σου. Επίσης νιώθεις πιο άνετα να επιδεικνύεις τα ταλέντα σου.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να μετακομίζει στον ηλιακό 9ο οίκο σου, οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να μοιραστείς το φως σου. Αυτή η διέλευση διεγείρει ευχάριστα την επιθυμία σου για περισσότερη ποικιλία στη ζωή σου και διαρκεί έως τις 20/2. Τα γούστα σου στις απολαύσεις, τους ανθρώπους και τα μέρη μπορεί να γίνουν λίγο πιο εξωτικά ή έξω από τα συνηθισμένα. Κυριαρχεί ένα πνεύμα περιπέτειας και οι άλλοι απολαμβάνουν αυτή σου τη διάθεση. Η προσωπικότητα σου αναδεικνύεται και έχεις την τάση να αναζητάς τα πράγματα και τους ανθρώπους που σε κάνουν ευτυχισμένη. Σήμερα η Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου φέρνει στο προσκήνιο τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις επιθυμίες σου.

Λέων

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και θα παραμείνει έως τις 20/2. Αυτός ο κύκλος ενθαρρύνει την επιθυμία να είσαι κοντά σε κάποιον ή να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο σε ένα έργο ή εγχείρημα που αγαπάς. Το να εστιάζεις στην αγάπη είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και ικανοποιητικό. Μπορείς τώρα να κάνεις μια οικονομική συμφωνία ή έναν διακανονισμό, μπορεί να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι ή να καταφέρεις να εξοφλήσεις ένα χρέος. Τα συναισθήματα αγάπης εντείνονται κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη κινείται σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου ενθαρρύνοντας μια ευχάριστη εστίαση στις σχέσεις σου μέχρι τις 20/2. Αυτή η διέλευση φέρνει χαρούμενους ή χρήσιμους ανθρώπους στη ζωή σου και φυσικά τονώνει και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ηρεμία και για συμφιλίωση. Οι συνεργασίες γίνονται πιο εύκολες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για τα ζευγάρια. Και μια καλή στιγμή για αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες και συνεργασίες. Αναζητάς ισορροπία και αρμονία περισσότερο από το συνηθισμένο.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Αυτός ο κύκλος, που θα διαρκέσει έως τις 20/2, φέρνει περισσότερη αρμονία, ευχαρίστηση και απόλαυση στην καθημερινότητά σου και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η αποκατάσταση της ισορροπίας στις επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να είναι στο επίκεντρο και ίσως να προκύψουν κάποιες κοινωνικές ευκαιρίες μέσα από την εργασία ή τις καθημερινές σου ρουτίνες. Αισθάνεσαι πιο ολοκληρωμένη μέσω της συνεργασίας, αλλά μπορεί να θέλεις ή να φοβάσαι να ξεσκεπάσεις προβληματικές περιοχές.

Σκορπιός

Ενώ η Σελήνη συνεχίζει να αναδεικνύει την επιθυμία σου να οργανωθείς, η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της χαράς σου για μια διαμονή έως τις 20/2. Αυτός ο κύκλος φέρνει έντονη ενέργεια για διασκέδαση και επικοινωνία. Έχεις τη δύναμη της έλξης, μια μεγαλύτερη παρόρμηση για αλληλεπίδραση και γοητεία. Βρίσκεις ικανοποιητικά κανάλια μέσω των οποίων εκφράζεις την ανάγκη σου για παιχνίδι. Είναι πιθανό να απολαύσεις την υπέροχη ροή προσελκύοντας ενέργεια για τις επόμενες βδομάδες. Η Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα σου προσφέρει μια γλυκιά απαλλαγή από τις πιέσεις.

Τοξότης

Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και μπορεί να αναζητήσεις καταφύγιο από απαιτητικές καταστάσεις. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα δεμένη με το παρελθόν και με ό,τι σου είναι οικείο, κάτι που θα σε κάνει να κοιτάς πίσω και όχι μπροστά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κατευθύνεις τη θετική σου ενέργεια στο σπίτι και την οικογένεια. Σε ενδιαφέρει να φέρεις περισσότερη αρμονία στον οικιακό κόσμο σου και αυτή η διέλευση ενθαρρύνει την εκτίμηση σου για τις ανέσεις και την οικειότητα του σπιτιού, της οικογένειας και των οικείων ανθρώπων.

Αιγόκερος

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 3ο οίκο σου σχηματίζοντας μια ενισχυτική γωνία με το ζώδιό σου μέχρι τις 20/2. Αυτή η διέλευση βελτιώνει και ενισχύει την ικανότητά σου να κοινωνικοποιηθείς, να μάθεις, να επικοινωνείς και να συνδέεσαι. Μπορεί να υπάρξουν κινήσεις ή αγορές που θα σε ανανεώσουν. Είσαι πιο σίγουρη για τις δυνάμεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Είσαι επίσης σε φάση να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να μάθεις και να ανταλλάξεις ιδέες.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει τη διέλευσή της στο ζώδιό σου σήμερα και εισέρχεται στον τομέα των προσωπικών σου πόρων όπου θα παραμείνει έως τις 20/2. Είναι καιρός να δεις και να εκτιμήσεις τις προσπάθειές σου. Τις επόμενες εβδομάδες ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τον εαυτό σου, του επιτρέπεις να χαλαρώσει και να απολαύσει. Οι σχέσεις σταθεροποιούνται κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Θα μπορούσες επίσης να ξοδέψεις κάποια χρήματα σε όμορφα πράγματα, αντικείμενα άνεσης και πράγματα που ξέρεις πως θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιό σου σήμερα, θα παραμείνει έως τις 20/2 και πλέον νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, προσελκύοντας αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Είσαι πιο ελεύθερη με τα συναισθήματα σου τις επόμενες εβδομάδες και ίσως έχεις την τάση να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Είσαι επίσης πιο ξεκάθαρη για το τι αγαπάς. Σε ό,τι αφορά στα συναισθήματα και τις σχέσεις σου, είσαι πιο αποφασιστική και να νιώσεις έτοιμη να κάνεις μια κίνηση, δήλωση ή ανακοίνωση. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ενισχύει τη ζεστασιά, τη γοητεία και την προσωπική σου γοητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News