Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σκύδρας: Συνεισφορά τροφίμων για το «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους»


Στο πνεύμα και στο κλίμα των Αγίων Ημερών και στο πλαίσιο της στήριξης των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει και στο φετινό Δεκέμβρη την ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους».

Μέσω της δράσης αυτής συγκεντρώνονται συσκευασμένα τρόφιμα διαρκείας τα οποία διανέμονται σε δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση μπορούν να παραδίνουν τα προσφερόμενα προϊόντα από τη Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, κατά τις ώρες10:00΄ έως 13:00΄ στα εξής σημεία συλλογής:

1) Σκύδρα, στο Δημαρχείο,

2) Καλή, στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ευφροσύνη Κρητίδου, τηλ.:6977485744.

Προάγουμε την αλληλεγγύη – μοιραζόμαστε τη χαρά των γιορτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News