Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα μηδέν για την Εύα Καϊλή: Σήμερα το μεσημέρι οι ανακοινώσεις των βελγικών αρχών


Σήμερα (11.12.2022) το μεσημέρι, οι βελγικές Αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση του Κατάρ, στην οποία εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, στο σπίτι της Εύας Καϊλή βρέθηκαν σάκοι με χρήματα, με το ποσό που εντοπίστηκε να μην γνωστοποιηθεί, όπως και το εάν σχετίζεται με την υπόθεση του Κατάρ.

Κατά την «L’Echo», οι βελγικές αρχές συνέλαβαν τον πατέρα της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει όταν πιάστηκε με βαλίτσα που ήταν γεμάτη με χρήματα.

Η Εύα Καϊλή, με εντολή του Νίκου Ανδρουλάκη, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ανάλογη ήταν και η απόφαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Η απόφαση της διαγραφής της, ελήφθη για πολιτικούς λόγους, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος είπε ότι η Εύα Καϊλή ενεργούσε ως «Δούρειος Ίππος».

Ανεστάλησαν όλες οι αρμοδιότητές της Εύας Καϊλή Με απόφαση που πήρε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα ανέστειλε, με άμεση εφαρμογή, όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναθέσει στην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, όπως ενημέρωσε χθες ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριστική καθαίρεση της από το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πέρασε τη νύχτα της Παρασκευής στο κρατητήριο, αφού προηγήθηκε έφοδος των αρχών σπίτι της στις Βρυξέλλες. Το γραφείο της έχει σφραγιστεί και τα κινητά της τηλέφωνα όπως και οι υπολογιστές που χρησιμοποιούσε ερευνώνται από τις αρχές.

1 σχόλιο:

  1. Ρε παλιο λαμόγια πολιτικοί. Αυτό μας ενδιαφέρει; Αν σκυλοτρώγεστε εσείς, φταίω εγώ να δυσφημίζεται η Χώρα μου; Βρήκε ο μάγκας να μας πει, δε φταίω εγώ, φταίει ο άλλος που τη χρησιμοποιεί για να με καταστρέψει. Ε άι στ/////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News